NTI CADcenter Software basert på hverdagens utfordringer

Software

…når kompetanse, teknologi og resultater er det som teller

Uten samarbeidspartnere og verktøy som gir deg de aller beste forutsetninger for å lykkes, har du et drawback i en stadig mer konkurranseutsatt businessverden. Enten du driver med produktutvikling i industrien eller prosjektering i BA-bransjen, kan både teknologivalg og valg av CAD-rådgiver være avgjørende for resultatet – og dermed din bedrifts konkurranseevne.

NTI CADcenter er Autodesk Platinum Partner, og forhandler software fra hele Autodesks produktportefølje. Blant produktene finner vi blant annet AutoCAD, Inventor, Revit, Vault, 3ds Max og mye mer. I tillegg til å levere software fra Autodesk, har vi også en stor portefølje av tredjepartssoftware fra for eksempel Bluebeam, Solibri, IES, MagiCAD, Synchro og BIMware.

Sist, men ikke minst, har vi de produktene og løsningene vi selv utvikler; NTItools, Mdoc, Mdoc FM og Classify. Alle sammen produkter utviklet av vår store utviklingsavdeling med input fra våre kunder. Våre egenutviklede produkter er standardapplikasjoner som konstant utvikles for å dekke nettopp dine behov. Derfor lever de alltid opp til kravene i den norske lovgivning, og du har mulighet til å påvirke beslutninger rundt hvilke funksjonaliteter som legges til i de kommende versjoner.

Kontakt oss gjerne – så finner vi den optimale løsningen for deg! Kontakt oss knapp

Se hele vårt sortiment under:

Har du spørsmål eller annet du gjerne vil prate med oss om, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

482 03 300 | post@nticad.no