NTI CADcenter Løsninger og konsepter fra NTI CADcenter

Løsninger og konsepter

Løsninger som skaper resultater er basert på hverdagens utfordringer

Ved å inngå et samarbeid med NTI CADcenter er du sikret løsninger skreddersydd ut i fra deg og din bedrifts behov. Verken du eller vi er tjent med en dårlig investering. Vi ønsker å gi deg løsninger som kan vokse etter behov. I forslaget vi gir deg, er det et klart mål for investeringen din: et enklere liv og et bedre resultat.

Utgangspunktet er Autodesk, men vi kan så mye mer

Vår forretning er basert på et stabilt og sikkert grunnlag gjennom vårt mangeårige samarbeid med blant annet Autodesk og Microsoft. Vi er – som eneste forhandler i Norden – Autodesk Platinum Partner. Dette er den fremste utmerkelsen man kan oppnå, og betegnelsen gis kun til forhandlere som har vist evne til å levere det høyeste nivå av løsningsekspertise, service, support og kundetilfredshet. Det å bli Platinum Partner betyr mye for oss og våre kunder. Vi får raskere tilgang til programvarekjempens beste og nyeste kompetanse, bedre service og support, samt evne til å gjennomføre flere aktiviteter rettet mot kunnskapsdeling blant brukere (dere som kunder). Det er en vinn-vinn-situasjon for alle som er opptatt av Autodesks løsninger i Norden.

NTI CADcenter er spesialisert på alle relevante områder viktige for norske kunder, det være bygg, industriell design og visualisering, media og underholdningsbransjen, prosess- og energiindustrien, produktdesign og produksjonsindustrien, Product Lifecycle Management (PLM) og simulering. Ved at vi også er Microsoft Platinum Partner har vi unik kunnskap om integrasjon og synergier slik at vi kan tilby gode løsninger som gir deg ekstragevinster.

Noen ganger er ikke standard nok – derfor har vi også vår egen utviklingsavdeling

Løsningene våre er delvis basert på programvare fra Autodesk, men også på vår store portefølje av tredjepartssoftware samt egenutviklede produkter som NTItools. Standard programvareapplikasjoner er designet for å oppfylle de fleste firmaers behov, men noen ganger ønsker du det lille ekstra, eller du har du så firmaspesifikke krav at standardapplikasjoner ikke er nok. Vår utviklingsavdeling har lang og solid erfaring i å løse både store og små oppgaver, og har i mange år hjulpet bedrifter med effektivisering. Ta en titt nedenfor, og finn det som passer for deg.

Kontakt oss – så finner vi den optimale løsningen for deg!

Kontakt oss knappLes mer om våre løsninger lenger ned på siden