NTI CADcenter Vi tilbyr - NTI CADcenter

…når kompetanse, teknologi og resultater er det som teller

Uten samarbeidspartnere og verktøy som gir deg de aller beste forutsetninger for å lykkes, har du et drawback i en stadig mer konkurranseutsatt businessverden. Enten du driver med produktutvikling i industrien eller prosjektering i BA-bransjen kan både teknologivalg og valg av CAD-rådgiver være avgjørende for resultatet – og dermed din bedrifts konkurranseevne.

HalvorDin opplevelse skal være at det er enkelt å gjøre business med NTI CADcenter. Vi vil gjøre vårt beste for at dere skal oppleve et hyggelig forretnings-klima og vi vil gjøre vårt beste for at våre kunder skal bli våre beste referanser.

NTI CADcenter sin misjon er å skape verdi for våre kunder gjennom å tilby de beste løsningene innen BIM, Digital Prototyping og Plant industri. Det gjør vi i praksis ved å delta aktivt i våre kunders hverdag, vi gir ekspertråd og veiledning kombinert med markedets beste opplæring. I Norge gjennomfører mer enn 1.300 personer opplæring hos oss hvert år. Når du møter virkelighetens verden etter at kurset er ferdig vil vi bistå med implementering, kundetilpasning og metodeverk som fører til mest mulig effektiv utnyttelse av teknologi og arbeidsprosesser.

Autodesk Platinum Partner
NTI CADcenter er som eneste i Norden Autodesk Platinum-partner og en del av Autodesk Developer Network. Dette betyr at vi deltar i utviklingsfasen av nye Autodesk produkter. Dessuten er vi sertifisert Microsoft Gold Partner.

NTI CADcenter har vist en evne til å levere komplette Autodesk-løsninger og NTI innehar teknisk ekspertise innenfor spesifikke bransjer, løsninger, støtte, opplæring, implementering og konsulenttjenester.

NTI CADcenter har blant annet følgende Autodesk spesialiseringer:

  • Building
  • Civil Infrastructure
  • Product Design & Manufacturing
  • Process & Power
  • Simulation
  • Media and Entertainmen

I tillegg til Platinum-partnernivået har NTI CADcenter demonstrert sin ekspertise gjennom en rekke spesialiseringer. Kjernen i Partnerspesialiseringsprogrammet er en dokumentert evne til kontinuerlig å levere avanserte kundeløsninger og kundestøtte.

Som Platinum-partner er våre medarbeidere forpliktet til å bestå sertifiseringseksamener relatert til de bransjene vi jobber innenfor. Ved å velge NTI CADcenter som din partner får du jobbe med sertifisert personale som er kvalifisert til å hjelpe deg å få mest mulig ut av Autodesk-programvaren.

Det «spesialiserte» nivået betyr at NTI som Autodesk-forhandleren har ekspertise og dokumentert kompetanse innen avanserte kundeløsninger, konsulentvirksomhet, opplæring og støtte, og har spesifikk kompetanse innenfor flere områder

Har du spørsmål eller annet du gjerne vil prate med oss om, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

482 03 300 | post@nticad.no