NTI CADcenter PLM 360 - en innovativ løsning fra NTI CADcenter

Product Lifecycle Management

PLM står for Product Lifecycle Management og det ligger i ordene at systemet håndterer hele livsløpet og all data til et produkt

ssv-nti-bilde-tekst

Men PLM er mye mer enn å styre et produkt fra start til slutt. PLM er blitt en strategisk løsning hvor man styrer personer, prosesser og ressurser i bedriften DIGITALT.

PLM knytter nemlig sammen alle forretningssystemer og effektiviserer samarbeid og dataflyt ved å automatisere prosesser og integrere forskjellige systemer gjennom hele VERDIKJEDEN i bedriften. Alt fra produktutvikling, håndtering av stykklister, dokumenthåndtering, Change Management, Supply Chain, kvalitetsstyring, prosjektstyring til salg, innkjøp/økonomi, marked, installasjon og service. Alle data lagres og er sporbar med komplett historikk.

ssv-ntibildeFusion Lifecycle Management

PLM) er vår PLM-løsning og er sky-basert, noe som gir mange fordeler. Det er ingen store utgifter med lisensiering, ingen servere som må kjøpes inn og nesten ingen interne IT ressurser som trenges fordi hele infrastrukturen ligger i skyen. Implementeringstiden er også minimal, da vår løsning har mange ferdige maler man kan benytte. Det gjør Fusion Lifecycle Management til markedets mest fleksible løsning og passer like godt til både store og små bedrifter fordi man kommer i gang raskt og enkelt.

Et skybasert system gjør digital informasjonen tilgjengelig i sanntid. Det betyr at bedriftene kan ta kritiske forretningsbeslutninger raskere. Det optimaliserer driften og kan gi et avgjørende konkurranssefortrinn.

Fusion Lifecycle Management virker selvsagt på alle plattformer enten det være seg PC, Mac, alle typer smarttelefoner eller nettbrett, riktig informasjon når som helst og hvor som helst.


Hva er PLM? Se video her

Les spennende innlegg om temaet:

• PLM – Åh nei, ikke enda en 3 bokstavsforkortelse?

• Engineering the Future – møt oss på Subsea Valley 2017

• Bedrifter taper penger tross tiltak. Hvorfor er det slik?

• Digitalisering, en kritisk suksessfaktor

• Tar industrien inn i fremtiden

 

Kontakt oss i dag for å høre mer om Product Lifecycle ManagementKontakt oss knapp