NTI CADcenter NTItools Vault Publish - NTI CADcenter

NTItools Vault Publish

NTI CADcenter

NTItools Vault Publish brukes i selskaper som ønsker å effektivisere utviklings- og konstruksjonsavdelingens oppgaver med automatisk publisering og produksjon av bedriftens dokumentasjon.

En automatisk operasjon
Publisering av dokumentasjon kan for eksempel være generering av PDF, DWF, DWG eller andre filformater. Denne genereringen skjer i forbindelse med godkjenning av konstruksjonen og skjer dermed som en automatisk operasjon i en styrt arbeidsflyt.

Flere fordeler
Gevinsten ved å benytte NTItools Vault Publish i forbindelse med godkjenning i Vault er spart tid, samt bedre datagrunnlag som igjen medfører færre feil og misforståelser.

  • Skap bedre datagrunnlag med sikkerhet for at filene skapes med de riktige egenskapene, rett informasjon og i korrekte formater.
  • Få bedre tilgjengelighet siden publiseringen kan foregå slik at filene i etterkant kan linkes til selskapets ERP- eller andre forretningssystemer.

Alle vanlige filformater
NTItools Vault Publish kan generere alle vanlige filformater som Inventor kan generere og kan brukes sammen med fil-Workflow i Vault eller i kombinasjon med Item håndtering/godkjenning i Vault Professional.

Kontakt oss hvis du vil vite mer om NTItools Vault Publish.

Hans Christian Fossum, Senior løsningsrådgiver mekanisk industri, e-post: haf@nticad.no, mobil: 905 00 773

 

Vil du bli bedre i NTItools Vault Publish?

NTI CADcenter tilbyr et stort utvalg kurs og workshops, hvorav følgende kurs kan være interessante for deg:

Har du spørsmål eller annet du gjerne vil prate med oss om, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

482 03 300 | post@nticad.no