NTI CADcenter NTItools Inventor

NTItools Inventor

Variant av: NTItools

NTItools Inventor er en ”add in” til Autodesk Inventor som gjør hverdagen enklere for både vanlige brukere og superbrukere. Verktøyet er utviklet med utgangspunkt i våre kunders ønsker og behov og funksjonene er gjennomtenkte og godt integrerte.NTtools

Verktøyet er utviklet med utgangspunkt i våre kunders ønsker og behov og funksjonene er gjennomtenkte og godt integrerte. Det er særlig lagt vekt på å utforme et helhetlig sett med verktøy som utfyller hverandre, og gjør brukeren mer produktiv samtidig som feilkilder reduseres.

NTItools Inventor (tidligere iTools) er et svært konfigurerbart verktøy som kan formes til å matche forskjellige firmastandarder.

Applikasjonene bygger opp rundt arbeidsoppgaver som våre kunder ofte utfører og som det er lønnsomt å effektivisere i størst mulig grad. Det er lagt vekt på at funksjonene skal være helt integrert i Autodesks løsninger og at knapper og verktøylinjer skal kunne tilpasses egne ønsker. Man kan definere strenge regler for full kontroll og sikre ønsket resultat, eller ha mer fleksible innstillinger for å kunne jobbe mer smidig og variert.

Det utvikles stadig nye funksjoner som blir integrert i de eksisterende applikasjonene eller tilbudt som selvstendige nye applikasjoner. Alt basert på ønsker og behov fra våre kunder.

NTItools Inventor er helt integrert i Autodesk Inventor. Enkelt og svært tilgjengelig for brukeren. Eksempelvis er iProperty-editoren helt integrert i filnummergeneratoren, slik at brukeren naturlig trekker stykklisteinformasjon inn i modellen allerede når filen lagres. Det er mulig å automatisere en rekke manuelle og rutinepregede oppgaver. Når krav til effektivitet og kvalitet øker, er investeringen i NTItools Inventor innspart på kort tid. Samtlige funksjoner er godt dokumentert. Brukeren kan i hjelpefunksjonen se videosekvenser av alle funksjoner. Installasjonen er enkel, og man kan ha felles konfigurasjon for alle brukerne. Nye versjoner og oppdateringer vil installeres automatisk så fort de er tilgjengelige.

Les mer om NTItools Inventor her

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål om NTItools Inventor på e-post:post@nticad.no

 
 
 
 

Har du spørsmål eller annet du gjerne vil prate med oss om, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

482 03 300 | post@nticad.no