NTI CADcenter Classify - Klassifisering av bygningsprosjekter

Classify

NTI CADcenter

Bedre BIM med Classify

ClassifyKoding av BIM-objekter etter NS8360 er ikke et krav enda – men de som er involvert i BIM-prosjekter vet at den store effekten av BIM ligger i informasjon og nedstrømsdata. Bruker du NS8360-koding og klassifiserer modellen, har det store effekter for alle parter nedstrøms i BIM-prosessen.

Koding av BIM-objekter
Med den nye norske programvaren Classify er det mulig å eksportere data fra en Revit-modell til en ekstern database, hvor koder deretter tildeles de enkelte bygningsdelene. Classify er i virkeligheten en logisk kodegenerator, som ikke krever den store IT-kompetansen for å kunne brukes, da brukergrensesnittet er minimalistisk og gjennomskuelig.

I Classify får du et oversikt over Revit-filene som er tilknyttet prosjektet, samt hvilke bygningsdeler som er klassifisert og hvilke som mangler. Når alle objekter er klassifisert, importeres kodene tilbake i Revit-modellen, med tilhørende Shared Parameters og GUID’s.

Web-basert for enkel adgang
Classify er web-basert slik at du enkelt kan ha tilgang til systemet fra enhver lokasjon og via såvel PC som tablet og telefon. Dessuten betyr det at det er mulig å ha flere brukere tilknyttet den samme bygningsmodellen.

Les artikkel om Classify på blogg.nticad.no

Har du spørsmål eller annet du gjerne vil prate med oss om, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

482 03 300 | post@nticad.no