NTI CADcenter Bluebeam Revu - Arbeid smartere

Bluebeam Revu

Bluebeam

Bluebeam Revu forbedrer kommunikasjon, produktivitet og samarbeid i prosjekter ved å aktivere digitale prosesser fra design, gjennom tilbud og byggeri. Den profesjonelle PDF-løsningen for CAD-brukere sørger for sterk PDF-opprettelse, markerings- og redigeringsfunksjoner for en papirløs arbeidsstrøm.

Arbeid smartere
Revu fås i tre utgaver: Standard, CAD og eXtreme. Når du først begynner å bruke Revu, finner du ut at den faktisk er mer kraftfull, effektiv og pålitelig enn noe annet lignende produkt. Revu kan integreres med MS Office-, AutoCAD-, Revit-, Navisworks Manage-, Navisworks Simulate-, og SolidWorks-programmer for å opprette filer med et klikk på en knapp og inkluderer Bluebeam PDF-printer, som oppretter en PDF-fil ut fra nesten hva som helst.

https://youtube.com/watch?v=YJPgdnyB_2I%3Fautoplay%3D1

  • Opprett smarte PDF-filer i 2D og 3D fylt med information raskt og enkelt.
  • Pek, klikk og frigi. Tilføy brukerdefinerbare merknader i PDF-filer, og registrer hvem som har sagt hva når.
  • Bluebeam Studio er den ultimate dokumentbaserte løsning for samarbeid. Studio, en del av Bluebeam Revu, gjør deg på en sikker måte i stand til å administrere prosjekter digitalt fra start til slutt, hvor som helst og når som helst, fra en arbeidsstasjon, tablet eller iPad, uansett internettadgang.
  • Revu er ditt komplette PDF-redigeringsverktøy som lar deg tilføye eller slette tekst, sidehode og sidefot, brukerdefinere skrifttyper, endre layout og mye mer. PDF-sideredigering gir deg mulighet til å tilføye, slette, trekke ut og rotere sider, samt kopiere og sette inn rett tekst fra din PDF i andre MS Office-filer. Del opp PDF-filer i flere seksjoner med førsteklasses bokmerker, filstørrelse eller sidetelling. Du kan til og med endre en PDF fra farge til gråtone med fargebehandling.

Avslutt byggeprosjekt
Bluebeam Revu gir byggherrer digitale samarbeidsløsninger som øker prosjektkommunikasjonen med 60%, reduserer utskrifts- og fordelingsomkostninger med 80%, og som kan lage elektroniske drifts- og vedlikeholdsmanualer med raskere adgang til kritiske opplysninger ved avslutningen av et prosjekt.

Varianter

Revu eXtreme

Den komplette PDF-løsning for den avanserte bruker

Les mer

Revu CAD

Den profesjonelle 2D og 3D PDF-løsning for Windows og Tablet PC-brukere

Les mer

Revu Standard

En smart PDF-basert markerings- og redigeringsløsning for Windows og Tablet PC-brukere

Les mer

Har du spørsmål eller annet du gjerne vil prate med oss om, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

482 03 300 | post@nticad.no