NTI CADcenter Alias Design gjør at du kan skape innovative modeller hurtigere

Alias Design

Autodesk

Skap innovative modeller raskere
En viktig del av Autodesks løsning for Digital Prototyping er Autodesk Alias Design. Her starter hele prosessen – fra idéstadiet og skisser til de endelige 3D-overflatene.

Autodesk Alias Design støtter den kreative prosessen helt fra de mange kjappe skissene og ideene til oppbygging av konseptuelle modeller (digitale Mockups). Videre skapes produserbar geometri med høykvalitetsoverflater. Avslutningsvis kan disse visualiseres og animeres i Autodesk Alias Designs effektive rendermiljø eller alternativt kan de printes som fysiske prototyper med SLS-Rapidprototyping 3D-print.

Foruten de uovertrufne modelleringsegenskapene som Autodesk Alias Design besitter i forhold til avansert Surface-modellering, ligger det også en lang rekke modifiseringsverktøy i programmet som effektivt kan endre på hele formen til en organisk geometri. Senere i designfasen er det mulig å eksportere geometrien til en teknisk plattform som Inventor. I Inventor er det da mulig å oppdatere endringer fra Autodesk Alias til Autodesk Inventor.

  • Konseptundersøkelse / integrert skissetegning  – Verktøy for skissetegning, illustrering og bilderedigering
  • Designmodellering – Viderefør, bearbeid og evaluer konsepter for produktdesign
  • Produktivitetsverktøy – Pålitelig, brukervennlig, tilpasningsbart grensesnitt skreddersydd for behovene til industridesignere
  • Nøyaktige flatemodeller – Lag flatemodeller av høy kvalitet, inklusive klasse-A-overflater
  • Omvendt konstruksjon – Legg inn endringer i fysiske modeller tilbake til digitale prototyper
  • Visualisering og kommunikasjon – Evaluer designalternativer og kommuniser designideer
  • Dataintegrering – Utveksle digitale designdata medindustridesignprogramvare som Autodesk® Inventor® 3D mekanisk CAD og CAD-tredjepartsapplikasjoner

Autodesk Alias Design software er tilgjengelig på Mac OSX 64-bit og Windows 32 og 64-bit plattform.

Har du spørsmål eller annet du gjerne vil prate med oss om, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

482 03 300 | post@nticad.no