NTI CADcenter Autodesk 3ds Max til modellering, animering og rendering i 3D

3ds Max

Autodesk

3ds Max – Programvare for 3D-modellering, animasjon og rendering
Tilpass, samarbeid og lag 3D-innhold raskere med 3ds Max®-programvare for 3D-modellering, animasjon og renderingprogramvare. Opplev helt nye og brukerønskede funksjoner og forbedringer for profesjonelle innen underholdning og design.

Produktene byr på spesialiserte verktøysett for spillutvikling, visuelle effekter og bevegelsesgrafikk som utviklere og kunstnere på den ene side og arkitekter, designere, teknikere og visualiseringsspesialister på den andre har nytte av.

  • Adobe After Effects-integrasjon – Få glede av en høyere standard for utveksling av 2D-/3D-data.
  • Nytt system for renderingsgjennomløp – Skap renderingelementer som kan brukes i Autodesk® Smoke®, Adobe After Effects og Adobe Photoshop.
  • ActiveShade interaktiv NVIDIA iray-rendering – Arbeid mer effektivt med gjentakelser i en interaktiv renderingssesjon som oppdateres etterhvert som det skjer endringer i kameraer, belysning, materialer og geometri
  • Forbedret integritet med støtte fra Autodesk Revit Architecture og Autodesk DirectConnect – Revit-filer kan importeres direkte inn i 3ds Max, og industrielle designdata kan utveksles med CAD-produkter
  • MassFX-forbedringer – En ny mCloth-modul omfatter «tearable fabric» og støttes av «ragdoll»-hierarkier

Autodesk 3ds Max er blant annet tilpasset arkitekter, ingeniører, designere og visualiseringseksperter, og leveres med en helt unik funksjonalitet for analyse av lysdistribusjon. Autodesk 3ds Max leveres med SDK (Software Development Kit) for utvikling av egne programmerte plugins og er hovedsaklig tilpasset for de som arbeider med utvikling av spill, real-time 3D-visualisering og film/TV produksjon.

 

Har du spørsmål eller annet du gjerne vil prate med oss om, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

482 03 300 | post@nticad.no