NTI CADcenter AutoCAD LT – verdens mest anvendte 2D CAD-software

AutoCAD LT

Autodesk

Lag 2D-tegninger på en enklere måte med AutoCAD LT

Tegn raskere med tegneprogramvaren AutoCAD LT® for Windows og Mac OS X. Lever nøyaktig dokumentasjon med den pålitelige teknologien TrustedDWG™. Opprett 2D CAD-tegninger med programvaren AutoCAD LT®. Funksjonene i AutoCAD LT inkluderer rikere tegnekontekst, mer omfattende lerreter og smartere verktøy som slående visuell opplevelse, smart dimensjonering og forbedrede PDF-filer.

AutoCAD LT – Det profesjonelle valget av tegneprogram
AutoCAD LT er verdens mest brukte 2D CAD-software og er kjent for sin produktivitet, kompatibilitet og pålitelighet. Du kan arbeide opp til 36% raskere med den nye AutoCAD LT i forhold til eksempelvis tidligere versjoner. Dette basert på tester fra Burke Inc. Dokumentér designet ditt med det brukervennlige skisseprogrammet AutoCAD LT for Windows og Mac OS X. Lag presise CAD-tegninger i 2D, som du lett kan redigere, endre til annet format og dele. Det hele fungerer ved hjelp av pålitelig Trusted DWG-teknologi.

Raskere dokumentasjon med 2D-tegnesoftware
Opprett designdokumentasjon kjapt med AutoCAD LT 2D-tegneprogram, nå på Windows 8. Du kan forsterke engasjementet hos prosjektets interessenter med sosialt samarbeidsverktøy og forbinde designene dine med virkelige miljøer med dynamiske kort og muligheter for geografisk plassering. Dusinvis av tidsbesparende forbedringer letter arbeidsgangen i designet ditt.

Lag tegninger med dette uunværlige tegneprogrammet
Design raskere med AutoCAD LT 2D-tegneprogram for Windows og Mac OS X. Del nøyaktig dokumentasjon ved hjelp av pålitelig TrustedDWG™-teknologi. Skap forbindelse mellom arbeidsgangen din i 2D CAD-programmet og integrerte AutoCAD-løsninger til stasjonære PC-er, cloud og mobil.

Nyheter
Autodesk AutoCAD LT 2D er allerede velkjent for sin effektivitet, styrke og pålitelighet, men nå er det bedre enn noen gang. PDF-output i høy kvalitet betyr at du enkelt kan dele 2D-tegninger med alle. Du kan spare tid ved å knytte PDF’er som et underlay til tegningsfiler. Det profesjonelle valget av skisse- og detaljeringssoftware har nå enda flere måter å øke produktiviteten din på.

Forbedringer av PDF-output
Nå kan du gi ut PDF’er direkte fra Autodesk AutoCAD LT 2D, så du enkelt kan dele filer og kommunisere med andre i dette svært vanlige elektroniske informasjonsutvekslingsformatet. PDF’er gir bedre visuell kvalitet av skrifttypen og strektykkelsen, og nå er det til og med mulig å framheve, søke etter og kopiere tekst.

Filstørrelsen reduseres ytterligere når TrueType-skrifttyper eksporteres. Den utvidede PDF-driver tar med data fra lag som er slått på og låst opp når avbildningen opprettes. Når avbildningen er ferdig, vises PDF’en automatisk.

 

Har du spørsmål eller annet du gjerne vil prate med oss om, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

482 03 300 | post@nticad.no