NTI CADcenter Plant Design Suite

Plant Design Suite

Autodesk

Design, modellér og revider anleggsteknikk-prosjekter på en mer effektivt måte med Plant Design Suite.

Autodesk Plant Design Suite gir deg en omfattende software for anleggsdesign, modellering og evaluering i en økonomisk pakke som gir deg mulighet for å designe mer effektivt og hjelper deg med å holde tidsplanen og budsjettet.

Med utgangspunkt i AutoCAD og Autodesk 360 Cloud-tjenester tilføyer Autodesk Plant Design Suite anleggsspesifikt innhold og funskjonalitet for å hjelpe deg til større produktivitet og bedre koordinering av anleggsprosjektet ditt.

 

3D-plant design verktøy for prosessindustrien
Med Plant Design Suite får du en komplett pakke med konstruksjonsverktøy for Plant design som inneholder et bredt spekter av kostnadseffektive verktøy for den profesjonelle anleggsingeniør som har behov for å designe, modellere og gjennomgå Plant-prosjekter.


Fra og med 1. august 2016 er det ikke lenger mulig å kjøpe denne suiten. Finn ut mer om hvilke alternativer du har, deriblant de nye bransjeløsningene som gir enda mer funksjonalitet til en konkurransedyktig pris.
Les mer om de nye bransjeløsningene her

Hvordan påvirker det deg?

De som abonnerer på Suiter vil fortsatt ha tilgang til abonnentsfordelene så lenge de fornyer abonnementet.

Hvis du ønsker det, vil vi hjelpe deg med å bytte ditt eksisterende abonnement til et bransjeløsningsabonnement i oktober 2016.

Du vil få mulighet til å bytte fra en Premium- eller Ultimate Suite til en bransjeløsning helt gratis i løpet av den perioden som gjenstår av abonnementet ditt. Utenom det må du betale den omtrentlige prisforskjellen på de to abonnementene, du mottar en forholdsmessig refusjon for eventuell gjenværende abonnementsperiode.

Mer informasjon om bytting av abonnement kommer etter hvert som informasjonen blir tilgjengelig.

Kunder med evigvarende (Suite)lisenser med vedlikeholdsavtale vil ha tilgang til fordelene sine så lenge de fornyer vedlikeholdsavtalen.

Eventuelt bytte fra evigvarende lisens til en bransjeløsning vil ikke være mulig for senere.

Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den optimale løsningen for ditt behov.

Egnet for: Anleggsdesignere og anleggsingeniører

Plant Design Standard inneholder:

Har du spørsmål eller annet du gjerne vil prate med oss om, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

482 03 300 | post@nticad.no