NTI CADcenter AutoCAD Inventor LT Suite

AutoCAD Inventor LT Suite

Autodesk

Autodesk AutoCAD Inventor LT Suite gjør det lettere å utforme nøyaktige digitale prototyper, så du kan få et bedre produkt på markedet raskere og billigere.

Med AutoCAD Inventor LT Suite kan du designe i 2D i AutoCAD LT, og overføre data til Inventor LT for at få det visualisert i 3D. Inventor-modellen er en nøyaktig, digital prototype som gjør det mulig å validere en konstruksjonsform, passform og funksjon lenge før den settes i produksjon.

Programmet hjelper deg med å oversette dine 2D-tegninger til 3D, og gir deg dermed mulighet for raskt og enkelt å skape konsepter som kan presenteres for samarbeidspartnere uten å miste din skisse-workflow.

Produktene i Autodesk AutoCAD Inventor LT Suite kombinerer programmet Autodesk Inventor 3D til maskinkonstruksjon med Autodesk AutoCAD Mechanical, så du kan utnytte fordelene ved å arbeide kostnadseffektivt med digitale prototyper.

Ingen andre enn Autodesk bestreber seg i den grad på å gjøre det lettere for designere og konstruktører å utarbeide nøyaktige digitale prototyper og få bedre produkter på markedet raskere og billigere – det kommer klart til uttrykk gjennom våre forskjellige produktvarianter med funksjonalitet på forskjellige nivåer, som passer til din virksomhets design- og konstruksjonsbehov.

 

Egnet for: Designere og konstruktører som kjenner AutoCAD og gjerne vil begynne med Inventor

AutoCAD Inventor LT Suite inneholder:

Har du spørsmål eller annet du gjerne vil prate med oss om, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

482 03 300 | post@nticad.no