NTI CADcenter NTI CADcenter er nordens eneste Autodesk Platinum Partner

NTI CADcenter er som eneste forhandler i Norden Autodesk Platinum Partner. Dette skyldes i stor grad positive tilbakemeldinger fra våre kunder.
I NTI CADcenter er vi rangert i samme liga som Autodesks 20 viktigste partnere – uansett marked. Å havne i en slik VIP-klubb hadde ikke vært mulig om vi kun var målt på salg og inntjening. I vårt tilfelle ligger det andre og bedre årsaker bak. Å bli Platinum Partner betyr mye for oss og våre kunder. Vi får raskere tilgang til programvarekjempens fremste og nyeste kompetanse, bedre service og support, og evnen til å gjennomføre flere aktiviteter rettet mot kunnskapsdeling blant brukerne (dere som kunder). Det er en vinn-vinn-situasjon for alle som er opptatt av Autodesks løsninger i Norden.

For de som planlegger, tegner og beregner
Autodesk er en av verdens største tilbydere av programvare for arkitekter, ingeniører og produktutviklere, enten det er innen BIM, Digital Prototyping, Plant og Prosessdesign eller film og spesialeffekter. For å hjelpe markedet med å finne riktig partner, klassifiseres partnerne inn i ulike forhandlernivåer. Vi er utnevnt til Platinum Partner fordi vi har vært lojale, flinke til å bygge kompetanse, og hatt kundetilfredshet som rettesnor. En av de viktigste kriteriene for å løftes til Platinum Partner er tilbakemeldinger fra våre kunder direkte til Autodesk.

Vi gir oss ikke…
For å snakke i fotballtermer: Spør Rosenborg og Manchester United. Det er nesten vanskeligere å forsvare en tetplass som å vinne gullet første gang. Den konstruktivt positive utfordringen blir nå å beholde hegemoniet. Leveranser som gir opplevd merverdi er beste og enkleste resept. Vi vet at vi beholder kundene om vi leverer gode råd og kunnskap formidlet fra erfarne konsulenter og kursholdere. Vi skal fortsatt hjelpe våre norske kunder med å levere den fremste kvaliteten og største presisjonen i sine leveranser. Dette med avansert kjennskap til programvaren de benytter.

Spesialist for viktige norske bransjer
Partnerstatusen bestemmes ut ifra en rekke kriterier, og markedet kan da lettere velge fra de fire nivåene Platinum, Gold, Silver og Bronze. I tillegg rangeres forhandlere også i spesialistkategorier som gir kundene visshet om at tilbyder kjenner deres bransje inngående.

NTI CADcenter er spesialisert på alle relevante områder som er viktig for norske kunder som bygg, industriell design og visualisering, media og underholdningsbransjen, prosess- og energiindustrien, produktdesign og produksjonsindustrien, Product Life Cycle Management (PLM) og simulering. Ved at vi også er Microsoft Gold Partner har vi unik kunnskap om integrasjon og synergier som har gjort at vi kan tilby gode løsninger som gir kundene mange ekstragevinster.

Autodesk Platinum Partner
Som Autodesk Platinum-partner har NTI CADcenter vist en evne til å levere komplette Autodesk-løsninger og NTI innehar teknisk ekspertise innenfor spesifikke bransjer, løsninger, støtte, opplæring, implementering og konsulenttjenester.
NTI CADcenter har valgt å fokusere på følgende områder:

 • Arkitektur, byggeteknikk og bygg og anlegg
 • Engineering, Natural Resources & Infrastructure
 • Produksjon
 • Media og underholdning

I tillegg til Platinum-partnernivået har NTI CADcenter demonstrert sin ekspertise gjennom en rekke spesialiseringer. Kjernen i Partnerspesialiseringsprogrammet er en dokumentert evne til kontinuerlig å levere avanserte kundeløsninger og kundestøtte. Som Platinum-partner er våre medarbeidere forpliktet til å bestå sertifiseringseksamener relatert til de bransjene vi jobber innenfor. Ved å velge NTI CADcenter som din partner får du jobbe med sertifisert personale som er kvalifisert til å hjelpe deg å få mest mulig ut av Autodesk-programvaren.

Det «spesialiserte» nivået betyr at NTI som Autodesk-forhandler har ekspertise og dokumentert kompetanse innen avanserte kundeløsninger, konsulentvirksomhet, opplæring og støtte, og har spesifikk kompetanse innenfor flere områder:

NTI CADcenter har følgende spesialiseringer:

 • MEP Systems Engineering Specialized
 • Structural Engineering Specialized
 • Process Plant Specialized
 • Simulation Specialized
 • Product Lifecycle Management Specialized

Autodesk autoriserte tjenester

 • Consulting Specialized
 • Product Support Specialized
 • Authorized Developer
 • Authorized Certification Center
 • Authorized Training Center

Har du spørsmål eller annet du gjerne vil prate med oss om, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

482 03 300 | post@nticad.no