NTI CADcenter Få en effektiv CAD-løsning til GIS og Infrastruktur

GIS & Infrastruktur

Building Information Modelling (BIM) er en intelligent 3D-modellbasert prosess, som også kan brukes i forbindelse med GIS og Infrastruktur. BIM gir nøyaktig, forståelig og handlingsrettet innsikt, slik at beslutninger kan tas på et bedre grunnlag gjennom hele prosjektforløpet.

Autodesk bransjeløsning for byggenæringen tilbyr omfattende software som er ledende innen GIS- og Infrastrukturbransjen, til CAD- og BIM-arbeidsprosesser i en fleksibel og økonomisk pakkeløsning.

Autodesks BIM for Infrastruktur-løsning kan hjelpe profesjonelle innenfor byggebransjen med å:

  • Bedre forstå og kommunisere prosjektrisiko, intensjoner og muligheter, før et prosjekt er bygget.
  • Strømline-designoppgaver ved hjelp av konkrete verktøy innen det gjeldende fag som innarbeider parametrisk styring, understøtter konstruksjonsstandarder og foreskriver regler for designgodkjennelse.
  • Evaluere konstruksjonsegnetheten og identifisere designkonflikter, før konstruksjonen går i gang.

Autodesk bransjeløsning for byggenæringen inneholder den banebrytende 3D-modellerings- og visualiseringsteknologien fra Autodesk Infraworks-software, AutoCAD Civil 3D-software til detaljert design- og konstruksjonsarbeid, Autodesk Navisworks Manage til prosjektgjennomgang, samt AutoCAD Map 3D, Autodesk 3ds Max og Autodesk Revit.

Kontakt oss i dag for å høre nærmere om de mange fordelene ved BIM for Infrastruktur og Autodesk bransjeløsning for byggenæringen.