Autodesk og Microsoft
NTI CADcenter er som eneste i Norden Autodesk Platinum Partner og en del av Autodesk Developer Network som betyr at vi deltar i utviklingsfasen av nye Autodesk-produkter. I tillegg til Platinum-partnernivået har NTI CADcenter demonstrert sin ekspertise gjennom en rekke spesialiseringer. Kjernen i partnerspesialiseringsprogrammet er en dokumentert evne til kontinuerlig å levere avanserte kundeløsninger og kundestøtte.

NTI CADcenter er også sertifisert Microsoft Gold Partner. Dette betyr at alle våre egenutviklede produkter er basert på Microsoft-teknologien. For deg som kunde betyr vår Platinum- og Gold Partner status at du kan være sikker på at vi leverer Autodesk- og Microsoft-service som er 100% i overensstemmelse med den kvalitet du normalt forbinder med de to tilbyderne.

Øvrige samarbeidspartnere
I tillegg til våre partnerskap med Autodesk og Microsoft, har vi forhandleravtaler med følgende virksomheter og deres produkter:

Vi inngår i disse partnerskap fordi vi ønsker å være en serviceminded og fleksibel samarbeidspartner. Vår viktigste oppgave er å sikre deg løsninger som passer for dine individuelle behov og dermed fremmer din effektivitet og markedsposisjon. Dette gjør vi best ved å tilby en fast produktportefølje.