NTI CADcenter NTI CADcenter AS

Om NTI CADcenter

Halvor Jensen, adm.dir. NTI CADcenter AS

Halvor Jensen, adm.dir.

Vi er Norges ledende leverandør av integrerte CAD-løsninger. Vår målsetning er å tilby løsninger som dekker din bedrifts behov for CAD – fra programvare, maskinvare inklusive nettverksløsninger, samt utdanning, til vedlikehold, konsulenttjenester, support og rådgivning. Vi har i tillegg vår egen utviklingsavdeling. NTI CADcenters kjerne er programvare for det som bygges, skapes og produseres. Typiske brukere er arkitekter, designere og ingeniører. Våre ca. 200 ansatte i Norden er blant Europas mest erfarne innen løsninger for BIM og bærekraftig design, mekanisk industri, prosessindustri, design og visualisering samt dokumenthåndtering. Vår misjon er å skape verdier og resultater for våre kunder gjennom å tilby de beste løsningene innen BIM, Digital Prototyping og Plant-industri. Og det har vi gjort i 70 år*.

Vi er den første nordiske forhandleren av Autodesk med oppnådd Platinum-status!

Vi arbeider målrettet mot å:

  • Levere markedets ledende design-, konstruksjon- og dokumenthåndteringsløsninger koblet sammen med den høyeste faglige rådgivning, konsulentbistand og kurs
  • Skape en lønnsom forretning med økonomisk spillerom til å utvikle vår virksomhet og løsninger løpende
  • Levere verdi til våre kunder
  • Være en betrodd og kompetent samarbeidspartner
  • Være en spennende og romslig arbeidsplass med respekt for hverandres ulikheter, hvor vi gir den enkelte medarbeider mulighet for å engasjere seg i utfordrende arbeidsoppgaver og prosjekter

Visjon
NTI CADcenters visjon er å være den ledende rådgiver og våre kunders foretrukne leverandør av teknologi- og konsulentytelser til design- og konstruksjonsindustrien i Nord-Europa. 

Misjon
NTI CADcenters misjon er å hjelpe våre kunder med å skape lønnsom, bedre og mer bærekraftig design og konstruksjoner i en til stadighet utfordrende verden.

Verdier
NTI skal innfri dine forventninger gjennom samarbeid basert på ydmykhet, gjensidig respekt, pålitelighet og engasjement.

 

* Vår historie strekker seg langt tilbake – Nordisk Tegnemaskine Industri A/S ble startet i 1945.

Har du spørsmål eller annet du gjerne vil prate med oss om, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

482 03 300 | post@nticad.no