NTI CADcenter Velkommen til nye Inventor ERFA-møter - NTI CADcenter

Velkommen til nye Inventor ERFA-møter

Denne gangen møter du oss i Stavanger, Bergen, Ålesund og Sandvika


Deltagerne på Inventor ERFA-møtene skryter av godt fagstoff, en spennende læringsarena og nyttige diskusjoner – og nå inviterer vi igjen!

Verden er i endring og for norske brukere av Autodesk fordrer dette at man skal fremstille alt raskere, bedre, billigere og smartere. Med andre ord: En umulig oppgave uten nye modeller og verktøy, og konseptet som utfordrer normen – «The Future of Making Things». Mengden utfordringer og muligheter som møter våre industrikunder setter rammene også for vårens ERFA-møter.


AGENDA

Registrering og kaffe – Dette starter 15 minutter før møtestart

Velkommen – Generell informasjon og gjennomgang av agendaen

Anders

Anders

Nyheter – Autodesk har endret lisensieringen. Det blir lokale nyheter fra NTI, og vi skal blant annet vise ulike muligheter for å få VR/360-bilder ut av Inventor-filene våre.
v/Anders V. Tokerud, NTI CADcenter

Data Management og Vault 2018 – Vault? Hva var nå det igjen? Stig kommer nylig fra industribransjen og har blitt overrasket over at ikke alle bruker denne teknologien. Vi ser på funksjonalitet, kontroll, rutiner og struktur. Vi vil også komme med noen tips og triks. Dessuten har Vault 2018 kommet, og vi går igjennom nyhetene du MÅ få med deg.
Vil du vite mer om dette temaet FØR ERFA-møtet anbefaler vi gjerne dette blogginnlegget som du kan lese!
v/Stig Bakketun, NTI CADcenter

Stig Bakketun 902 01 783

Stig

Inventor tegninger, tips, triks og Best Practise – En sesjon med praktiske råd, best practise og tips&triks for å utnytte og kvalitetsikre tegningsutlegg i Inventor.
v/Stig Bakketun, NTI CADcenter

Lunsj

Inventor 2018, What’s in it for me? – Vi ser på de helt nye muligheter med «Model Based Definition» for å bruke modellen som en erstatning for 2D-tegning! I tillegg alle de andre nyhetene i Inventor 2018
v/Thomas Larsen, Future Group

Thomas Larsen, Future Group

Thomas

100% Inventor-Nørding – I dypdykket denne gangen skal Thomas grave seg ned i Design Accelerator der vi finner Bolt Connection, Shaft Generator osv.
v/Thomas Larsen, Future Group

Inventor Tips & Tricks – Tips & Trick gir vi oss ikke med. Denne gangen er det Anders som har gravd seg langt ned Inventor-skuffen for å komme opp med noen lure tips som kan gjøre konstrueringen både raskere og enklere.
v/Anders V. Tokerud, NTI CADcenter


Tid og sted:

9. mai i StavangerThon Hotel Maritim10. mai i BergenScandic Neptun11. mai i ÅlesundRadisson Blu Ålesund og 23. mai i SandvikaNTI CADcenter i Sandvika

Agendaen vil variere litt fra by til by.

Dato og sted

Har du spørsmål eller annet du gjerne vil prate med oss om, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

482 03 300 | post@nticad.no