NTI CADcenter Seminar - Forbi den tredje dimensjon - utfordringer og muligheter knyttet til samhandling i byggenæringen - NTI CADcenter

Seminar – Forbi den tredje dimensjon – utfordringer og muligheter knyttet til samhandling i byggenæringen

NTI CADcenter inviterer til morgenseminar i Ålesund 7. juni • Bergen 8. juni • Sandvika 9. juni

Har du som leder delegert ansvaret for CAD og BIM i sin helhet til dine ansatte og dermed også gitt fra deg noe av innsikten og muligheten til å påvirke strategiske valg knyttet til utviklingsprosesser og teknologi?

Prosesser og teknologi som stadig griper mer inn i ditt selskaps evne til å vinne kontrakter og i stadig større grad også legger føringer for, og gir muligheter til, samhandling med andre i bransjen og kommunikasjon med kunder og oppdragsgivere.

Bruk et par timer hos oss denne dagen og dra hjem med verdifull informasjon og noen tanker om hvordan akkurat din bedrift kan jobbe litt smartere.

Thomas Gregersen, AutodeskThomas Gregersen fra Autodesk snakker om…

Utfordre tradisjonell arbeidsflyt for å oppnå effektivitet i prosjekteringsfasen, samt bedre og billigere bygg.

Samhandling og deling av informasjon gjennom hele prosessen – fra design og prosjektering til produksjon og oppføring.

Hvordan gjøre seg nytte av datarike bygningsmodeller for optimalisering av design, og hvordan utnytte analysemuligheter for å kunne forutsi hvordan bygget vil fungere.

 

Morten Marwell-HaugeMorten Marwell-Hauge fra NTI FMsystems snakker om…

FDVU-BIM – hva er dette og hvorfor er dette veien å gå? Som leverandør av BIM-kompetanse og systemer i en årrekke har vi sett at de tradisjonelle FDV-systemene ikke helt har utnyttet mulighetene i BIM. Når vi nå er med på å etablere begrepet FDVU-BIM så er dette helt naturlig for oss, da vi er spesialister og utviklere både innen BIM og FDVU. Vår løsning har en unik integrasjon til BIM-modellen som gjør det enkelt og effektivt å etablere FDV-data basert på informasjonen i modellen. Informasjon og navigering i BIM-modellen støtter Autodesk Revit og IFC.

En av Mdoc FMs virkelig store styrker er at det er et samlet og integrert FM-system for håndtering av både D&V, Rengjøring, Asset Management, Space Management, Energi, Dokumenthåndtering, Tegningsarkiv, Byggesaksstyring, Digital Egenkontroll, Digital Avlevering, Prosjektweb og mye mer.

NTI FMsystems hjemmeside eller besøk bloggen for mer info om Mdoc FM 

Vi arrangerer Revit ERFA-møte i forlengelse av morgenseminaret. Du kan lese mer om Revit ERFA her

Har du spørsmål eller annet du gjerne vil prate med oss om, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

482 03 300 | post@nticad.no