NTI CADcenter Inventor ERFA-møter våren 2016 - NTI CADcenter

Inventor ERFA-møter våren 2016

Deltagerne på Inventor ERFA-møtene skryter av godt fagstoff, en spennende læringsarena og nyttige diskusjoner – og nå inviterer vi igjen!

Verden er i endring og for norske brukere av Autodesk fordrer dette at man skal fremstille alt raskere, bedre, billigere og smartere. Med andre ord: En umulig oppgave uten nye modeller og verktøy, og konseptet som utfordrer normen – «The Future of Making Things». Mengden utfordringer og muligheter som møter våre industrikunder setter rammene også for vårens ERFA-møter.

AGENDA

Nyheter Inventor/ Vault og NTItools
Vi har noen Autodesk-nyheter, og særlig knytter det seg spenning til hva som skjer med Inventor og Vault. Den første timen vil i hovedsak bli brukt til en gjennomgang av «What’s New» i Inventor og Vault.
v/Anders V. Tokerud, NTI CADcenter AS

Tips & Triks
I denne runden med Tips & Triks er det Svein Erik som har tatt ansvaret og vil komme opp med noen lure tips som vi garantert kanskje ikke har sett før.
v/Svein Erik Johansen, NTI CADcenter AS

CAD/CAM – Full integrert
Ekte CAD/CAM med interoperabilitet mellom design og produksjon gir store fordeler. Full kontroll også i produksjon er mulig med en full integrert CAD/CAM løsning. Hvordan dette kan gjøres det kommer vi til å vise med Autodesk løsningen Inventor HSM. CAM-løsningen til Autodesk, Inventor HSM i ulike utgaver, blir demonstrert i denne sesjonen.

v/Rickard Levenstam, FutureCAD

PLM 360 – Leveranser av produkter, endringsprosesser og kvalitetssikring mm.
Dette er meget viktige prosesser i leverandørindustrien. Med PLM 360 tilbyr vi konfigurerbare løsninger som er brukervennlige og som er raskt implementert.  

Med Autodesk PLM 360 tilbyr Autodesk markedets mest fleksible PLM-system for alt fra små, til mellomstore og store bedrifter. I dag ser vi mange forskjellige og ofte manuelle og tidkrevende prosesser implementert for å styre både intern og ekstern informasjonsflyt i forbindelse med planlegging og gjennomføring av produktleveranser og prosjekter. Derfor finnes det hos alle våre kunder et utbredt behov for et system som nettopp er utviklet for å ta hånd om de utfordringene som oppstår i forbindelse med produktutvikling. Sascha Halbbauer fra Autodesk vil gi ERFA-deltagerne et innblikk i Product Lifecycle Management og hvordan Autodesk har hjulpet andre bedrifter.
v/ Sascha Halbbauer, Autodesk (Bergen og Stavanger) og Jonas Wicksell, NTI CADcenter (Sandvika og Ålesund)

 

Les om våre forrige møter her

NTI ERFA seminar for industrikunder Vårens ERFA-møter for våre industrikunder er nå gjennomført. Nærmere hundre nysgjerrige kunder og brukere deltok. Interessante foredrag og et aktivt publikum gjorde dette til givende dager. Vi setter kunden i fokus ved å avholde Erfa møtene. Vi presenterte nyheter fra Autodesks løsninger, tips og triks for brukerne, moderne produksjon med Autodesks CAM-løsning (Inventor HSM), samt PLM 360 for enkelt å håndtere produktutviklingens mange prosesser og prosjekter ble også presentert.Effektivisering på alle plan er noe som beskjeftiger ansatte og ledere i industribedrifter i hele Norge. Det er vår oppgave å synliggjøre de muligheter som finnes og dermed hjelpe kundene våre å tilpasse seg markedet og trendene som finnes i dagens industri Norge. Vi kjenner utfordringene som bedriftene står overfor og vi vil hjelpe til å fokusere på muligheter fremfor begrensninger.Presentasjonene fra seminarer kan lastes ned her:

Dato og sted

Har du spørsmål eller annet du gjerne vil prate med oss om, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

482 03 300 | post@nticad.no