NTI CADcenter Effektiv koding, analyse og mengdeberegning i BIM - NTI CADcenter

Effektiv koding, analyse og mengdeberegning i BIM

I samarbeid med Norconsult Informasjonssystemer (NoIS) har vi gleden av å invitere til en times gratis gjennomgang av noen av mulighetene informasjonen i en BIM-modell gir.

Tidspunkt: 12. april kl. 09.00-10.00

I en BIM-verden er det enormt med data, beregningsgrunnlag, koder og komponenter. Hver minste del i prosjektet har hver sin unike kode som beskriver hva det er: Gips, isolasjon, ventilasjonsrør har ulike betegnelser, og klassifiseringen har vært håndtert forskjellig på tvers av de mange fagmiljøene. Denne jungelen har vi sammen med flere, som Norconsult Informasjonssystemer (NoIS), ønsket å rydde opp i.

  • NS 8360 – en standardisert tilnærming til objektkoding
  • Koding av modellen med Classify gir betydelig verdi nedstrøms i arbeidsflyten
  • Analysere og høste informasjon fra modellen
  • Bedre svar raskere enn tidligere og bedre informerte beslutninger skaper bedre prosjekter
  • Korrekt beregning av mengder
  • Beskrivelse etter NS 3420
  • Spart tid og redusert manuelt arbeid

ClassifySkyløsningen Classify importerer NS 8360-koder direkte inn i alle Revit BIM-modeller. Dette gir en uvurderlig effekt nedstrøms i arbeidsflyten enten vi snakker IFC og Solibri Model Checker eller analyser og beskrivelser med løsningene fra NoIS.

Les mer om Classify

NoIS sine verktøy kombinert med NTI CADcenters programvareløsninger og Classify på toppen, har man et komplett sett med verktøy for å fornye, forenkle og forbedre byggeprosjekter. Med kodene på stell kan tiden brukes på innovasjon. Ingeniører og arkitekter får summen av alt man behøver for å utvikle og planlegge fremtidens bygg.

Bruk av de samme gjenkjennbare kodene gir en unik dynamikk. Viktig for de som jobber etter bærekraftige prinsipper og metoder som BREAM.

Det er I’en i BIM det handler om. Nå som digitale bygningsmodeller blir normen er det viktig at byggebransjen samles rundt felles metoder. Dette er særlig gjeldende for nedstrøms BIM-prosjekter.

Dato og sted

Har du spørsmål eller annet du gjerne vil prate med oss om, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

482 03 300 | post@nticad.no