NTI CADcenter Revit MEP og MagiCAD for Revit - Videregående kurs for EL

Revit MEP og MagiCAD for Revit – Videregående kurs for elektroinstallasjon

Kurs

Revit MEP og MagiCAD for Revit – Videregående kurs for elektroinstallasjon er rettet mot personer som skal konstruere elektroinstallasjonstegninger i Revit MEP.

Alle de store rådgiverne i Norge bruker MagiCAD, aktørene i bransjen innen El- og VVS-prosjektering velger å gå over til Autodesk Revit MEP som plattform med MagiCAD. Revit representerer den nyeste teknologien på markedet og det eneste systemet som representerer fagdisiplinene Arkitekt, Structure og MEP (VVS/EL).

Markedet ser klare fordeler med å utføre prosjekteringen i samme modell som de øvrige fagene i prosjektene. I flere kommende prosjekter signaliseres det at det forutsettes prosjektering på Revit-plattform.

Les mer om MagiCAD Electrical

 

Hovedpunkter:

Etter kurset kan du bruke funksjoner i Revit MEP, MagiCAD og NTI Tools. Gjennomføre prosjektoppstart med en sentral fil. Bruk av Revit familier i sammenheng med delte parametere. Lære å utforme elektroinstallasjonstegninger slik at mest mulig informasjon kan utnyttes med hensyn til BIM.

Forutsetninger:

Revit MEP og MagiCAD for Revit - Grunnkurs for elektroinstallasjon og jobbet med Revit MEP/MagiCAD daglig over en lengre periode.

Varighet: 1 dag
Pris: 4.950 kr.
Språk: Undervisning er på norsk
Tilbake til kursoversikten

Planlagte datoer

Dato
Måned
Tidspunkt
Sted

Har du spørsmål?

Du er alltid velkommen til å kontakte vår kursavdeling på e-post eller telefon 482 03 300

Kjersti C. Norstad 
Kjersti C. Norstad
Produktansvarlig kurs og kompetanseutvikling
21 40 27 80
 Wenche Kristiansen
Salgskonsulent og kurskoordinator
21 40 27 89