NTI CADcenter UnionConsult - Et skoleeksempel på god prosjektering - NTI CADcenter

UnionConsult – Et skoleeksempel på god prosjektering

12. September - 2014

UnionConsult har tatt prosjektering til et nytt nivå i arbeidet med Søbakken skole i Elverum. Målsettingen var å gjennomføre uten feil og samtidig opprettholde effektivitet og kvalitet gjennom hele prosessen – med god hjelp fra prosjekteringsverktøyet MagiCAD vil målet være mulig og nå.

Sobakken_Real 3D av tekniskromDet tverrfaglige rådgivende ingeniørfirmaet på Ryen i Oslo dekker alle fagområder for å prosjektere komplette bygg og har arbeidet med alt fra regjeringskvartalet, sykehus og skoler til eneboliger. Selskapet kan skilte med opp mot 700 gjennomførte prosjekter i året.

Prosjektleder Eirik deler gjerne suksessoppskriften: Bruk av moderne planleggingsteknikker innenfor de rammer og målsetninger prosjektene har, samt sterk vektlegging på kvalitet.

Søbakken skole er ferdig detaljprosjektert og byggingen er i gang. Oppdragsgiver er Elverum kommune. Det dreier seg om rehabilitering av eksisterende bygningsmasse og nybygg. Bygging og rehabilitering skal foregå parallelt for å gjøre byggeprosessen så kort som mulig.

3D_VVS_Boks_pav_G_Sobakken_RIV_CentralVed hjelp av MagiCAD har UnionConsult prosjektert til et detaljnivå i en klasse for seg. BIM-tekniker Thomas snakker godt om verktøyet.

Les hele historien her

Har du spørsmål eller annet du gjerne vil prate med oss om, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

482 03 300 | post@nticad.no