NTI CADcenter Revit-kompetanse gir lønnsomhet - NTI CADcenter

Revit-kompetanse gir lønnsomhet

19. April - 2017

– Man kan tape fryktelig mye penger i prosjektene hvis man ikke har god nok Revit-kompetanse. Kursene betaler seg med en gang, og med jevnlig oppfølging i etterkant er veien til interne superbrukere kort, sier Trine Lise Folvik, ingeniør i Sweco.

sertifiseringEksperthjelp fra NTI CADcenter
I Oslo bruker Swecos VVS-avdeling Revit daglig. De har alle vært på kurs, og siden nyttår har de ukentlig hatt en fast dag med en konsulent fra NTI CADcenter.
– Det startet med at jeg ringte support etter å ha strevet med et problem i ni timer uten å få det til. Trond hos NTI CADcenter løste saken på en time. Hos oss er tid penger, veldig mye penger. Og etter at vi begynte å ha Teresa hos oss fast har vi hatt stor fremgang i kompetansenivået. Hun kan absolutt alt, og hvis det mot formodning skulle være et helt spesielt problem, finner hun ut av det også, sier Folvik.

Generelle og spesifikke temaer
«Floorwalking»-dagen starter med en felles samling hvor dagens temaer og eventuelle utfordringer i Revit og MagiCAD gjennomgås. Generelle ting tar man i plenum, mer prosjektspesifikke problemstillinger som har kommet opp den siste uka løser Teresa sammen med den enkelte bruker.

– Av temaer for felles gjennomgang har vi oppstart av nye prosjekter, sprinkelanlegg, tegningsproduksjon, NTItools, TFM-merking og beregninger, for å nevne noe. Noen uker gir temaet seg selv, mens andre ganger velger vi tema etter ønske, forteller Teresa Valdemarsson, systemkonsulent BIM/VVS. Hun har jobbet som kursholder og rådgiver hos NTI CADcenter i snart to år.

Bygger kunnskap videre
– Hos Sweco dukker det opp utfordringer som vi ikke ser i kursmodellene. Dermed er det også givende for meg å hjelpe til å løse nye problemer i fellesskap med ingeniørene der. Samtidig får jeg nye momenter og eksempler vi kan inkludere i kurs i fortsettelsen, forteller hun.

Teresa

Teresa Valdemarsson, NTI CADcenter

Advarsel!
– Det er vel og bra med kurs, men det gjennomføres i et strømlinjeformet og problemfritt miljø. Og det er etterpå at virkeligheten setter inn. Da bør du helst ikke sitte der med et debutprosjekt som har stramme tidsfrister, sier Trine Lise.

Trine Lise Folvik og Teresa Valdemarsson er samstemte om en advarsel til de som starter med Revit og skal på kurs:
– Ikke gå på kurs før det er et prosjekt på trappene. Hvis man ikke tar det i bruk med en gang er det bortkastet, sier de begge.

Les mer om Floorwalker-konsulenter som kommer til din bedrift

Les som Revit/MagiCAD Grunnkurs

Les som Revit/MagiCAD Videregående kurs


 

KJNny

Kjersti C. Norstad, NTI CADcenter

Ta kontakt med vår kursansvarlige Kjersti Norstad for mer informasjon om elæring og kompetanseheving

Har du spørsmål eller annet du gjerne vil prate med oss om, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

482 03 300 | post@nticad.no