NTI CADcenter Full dokumentkontroll med Mdoc - NTI CADcenter

Full dokumentkontroll med Mdoc

28. December - 2013

Da ingeniørfirmaet INVIS fra Gildeskål fikk i oppdrag av Yara Glomfjord å bistå med registrering og forvaltning av tegningsarkivet deres, var gode råd dyre. En digital løsning måtte velges for rundt 25.000 papirtegninger og 10.000 AutoCAD-tegninger. Løsningen ble Mdoc fra NTI CADcenter.

Invis og MdocOppdraget omfattet papirtegninger og dokumenter helt fra 1940-årene og oppover. I tillegg var det et krav om at de digitaliserte tegningene skal være tilgjengelig i Yaras SAP forretningssystem – for å gjøre systemet enda mer effektivt.

For Yara, som med alle andre virksomheter, er det viktig å ha full kontroll på informasjon og dokumenter i den daglige driften. Slik får man rask gjenfinning av riktig dokument når man trenger det, eksempelvis i forbindelse med daglig vedlikehold. I tillegg får man effektiv gjenbruk av data i nye prosjekter.

Skannet markedet – valgte Mdoc

Mdoc Final_300– Vi hadde ærlig talt ikke mye erfaring med løsninger for dokumenthåndtering da Yara forespurte, innrømmer Bjørn-Wiggo Eriksen, daglig leder i INVIS. – Men vi fikk likevel tillit til å finne en måte å hjelpe dem på. Så vi begynte å undersøke hva som fantes av verktøy på markedet.

– Dermed fant vi ut at også vår CAD-leverandør NTI CADcenter hadde et eget system, Mdoc, som de mente var verd å se på. Systemet som på det tidspunkt var nytt i Norge, hadde vært brukt i Danmark i flere år. Enden på visa ble at etter en oppløftende demo i Danmark og en grundig helhetsvurdering, fant vi ut at Mdoc faktisk var det som passet kunden best, forklarer Eriksen.

Les hele historien her


For å lære mer om hva Mdoc kan gjøre for din organisasjon, kontakt oss.

Har du spørsmål eller annet du gjerne vil prate med oss om, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

482 03 300 | post@nticad.no