NTI CADcenter Bramidan: Succes med Autodesk Product Design Suite

Bramidan: Suksess med Autodesk Product Design Suite

7. January - 2016

NTI CADcenter har hjulpet Bramidan med integrasjonsprosessen og har løpende stått for utdanningen av Bramidans medarbeidere.

Bramidan ble grunnlagt i 1975 som en liten, familieeid virksomhet som solgte landbruksutstyr. I 1981 skiftet selskapet kurs og gikk inn på markedet for avfallshåndtering.

I dag har Bramidan et sterkt og populært merkenavn innenfor mange industrier og forretninger, med representasjon i mange land over hele verden. Som en av Europas ledende leverandører av løsninger for avfallshåndtering er firmaet veletablert med en solid økonomisk base.

Bramidan har benyttet Autodesk-produkter siden 1995, og bruker i dag Autodesk Product Design Suite i hele designprosessen helt fra prototype til endelig designs. Implementeringen har skjedd i tett samarbeid med NTI CAD­center.

Aldri før har det vært stilt så store krav til digital utvikling innenfor den mekaniske industrien som nå. Produktutvikling, innovasjon og kunnskap er nøkkelordene.

Autodesk har de siste 5 årene investert massivt i ny teknologi. Dette har medført en rekke nye softwareprodukter som i ennå høyere grad enn før håndterer produktet digitalt gjennom hele utviklingsforløpet.

Har du spørsmål eller annet du gjerne vil prate med oss om, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

482 03 300 | post@nticad.no